Zelfbewust

Dat geeft inzicht.
Meld je aan

75

 / 
45 min

In onbalans: voelen en denken niet in evenwicht

Als gevoel en verstand in balans zijn, doe je sneller wat je moet of wilt doen. Toch kan het zijn dat gevoelens en gedachten niet in overeenstemming zijn met het leven dat je leidt. er kunnen lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan: je voelt je niet op je plek, kunt moeilijker gevoelens uiten of herkennen, bent snel gestrest, verliest het vertrouwen in jezelf, of ervaart problemen rondom intimiteit en relaties. Haptotherapie kan dan uitkomst bieden.

Haptotherapie brengt je dichter bij jezelf.

Het uitgangspunt van haptoherapie is dat jij je bewust bent van jezelf. Van wat je kan, wil en daar ook naar handelt. Als je (weer) herkent wie je bent en wat je bezig houdt, wordt een mooi proces op gang gebracht. Je versterkt namelijk je gevoel van veiligheid, vertrouwen en zelfbewustzijn. Hoe meer jouw gedrag hier uit voortkomt, hoe makkelijker je door het leven beweegt, hoe belastbaarder je bent, des te vitaler je je voelt.

Duur van de haptotherapie

We beginnen met een intake-gesprek. Daarin stellen we samen jouw hulpvraag vast of wat je klachten zijn. Na een aantal sessies wordt er geevalueerd. We onderzoeken hoe jij je voelt, of je klachten verminderd zijn en of er behoefte is aan meer sessies. Het kan natuurlijk ook dat haptotherapie voor jou niet de passende oplossing is. Ik help je dan zo goed mogelijk op weg voor een geschikt alternatief.

Erkend Haptotherapeut en vergoeding

Ik ben een geregistreerd GZ- Haptotherapeut bij de VVH waarvoor strenge eisen gelden. Als je aanvullend verzekerd bent voor Haptotherapie krijg je een deel van de kosten vergoed.